Mulla on töistä nyt kuukauen kesäloma. Ja mitäs tää neiti onkaan lomalla tehny? Noh, anoppilassa ollaan käyty ja mökillä. Aika pitkälti oon majaillu miehekkeen luona, kun välillä tuntuu jotenkin "rikkinäiseltä" tämä elämä. Siis sillai, että periaatteessa en asu missään, reissaan kaupunkien välillä tavarat ja koira mukana. No mutta, ei se mittää. Koira viihtyy autossa. Mutta kun olis ihan mukavaa toki välillä pysähtyä johonkin paikkaan ja jäähä sinne pitemmäksi aikaa. Rakentaa "uutta" elämää ja kotia.

Kävin kotopuolessa olemassa 2 yötä. Mutta jotenkin siellä ei ollu kuitenkaan niin hyvä olla, mitä ennen. Ehkä  se voi vaikuttaa asiaan, kun siellä ei oo ollu pitkään aikaan kunnolla. Aina välillä vaan käyny olemassa viikonlopun tai viikon. Mutta kuitenkin, siellä on mun kaikki tavarat ja esineet, mitä oon kantanu mukana opiskeluaikana. Ehkä tämäki asia selkiintyy sitten, kun työt loppuu Vaasassa. Sitten olis tarkotus muuttaa aikalailla pysyvästi Keski-Suomeen, siis jos me löydetään töitä sieltä.

Ja tähän lommailluun sitten.. Jotenki taas poikkesin aiheesta.. Mutta siis, perjantaina suuntaamme kohti Jyväskylää jossa pikkuveljeni ajaa kevarikorttia. Sieltä lauantaina sitten lähetään käymään Tampereella, Särkänniemessä. (kun miehellä ei oo kunnollista lomaa, niin tämmöset pienet "lomareissut" sopii siis hyvin viikonloppuihin). Ja sitten sunnuntaina aamulla taas takasin tänne aikasin, kun sitten miehellä alkaa iltavuoroviikko. Pikanen reissu. Mutta punnittiin vaihtoehtoja, että lähetäänkö nyt tulevana viikonloppuna Pohjoseen vai Tampereelle. Tampere vei voiton, kun mies tykkää olla pohjosessa, niin sinnehän ei toki oo järkeä lähteä yhen päivän takia ajelemmaan eestaas. Joten Pohjoseen mennään viikon päästä, kun miehellä on pe-su vapaata.