Viimeaikoina en ole juurikaan jaksanut tätä päivitellä. Johtunee ehkä siitä, että kaveri jota luulin oikeaksi kaveriksi petti jälleen luottamukseni. :< Olen saanut korjailla välejä ihmisten kanssa, mutta ei ole auttanut. Minua vältellään. Kaikillehan sattuu mokailuja, eikai niistä nyt pidä kokonaan ihmistä leimata? Tai alkaa välttelemään? Huoh, turhauttavaa taas.

Ei sentään kaikki ole ollut minunkaan elämässäni kamalaa, jotain hyvääki siis kuuluu. :) Viikonloppu kului tuttavan kanssa oikein hyvin, ilo piti ottaa irti viikonlopusta ja pitää hauskaa! :) Vieraitakin kävi luonani, hihi. *punastus* ;) Mutta vieraasta ole sen koommin kuullut, kai hänellä on työkiireitä tms. Ehkä kuulen hänestä vielä, ehkä en. Aika näyttää mihin suuntaan tässä mennään.. :) (ei siis kannata liian aikasin toivoa mitään, ettei tarvii pettyä sitten..)

Eilen tulin jälleen käymään kotona. Ihan vaan sen takia, kun huomenna on äitienpäivä, pitäähän nyt rakasta äitiä muistaa ja sitten mummoja. Olenkin kutsunut molemmat mummot lounaalle, sekä myös tottakai äitini. Aamulla pitäs olla jo hyvissä ajoin hereillä, että kerkeää ruuan laittamaan ennen kuin joudun lähtemään takasin Kalajoelle. Toisaalta ajattelin tänään tehdä jo osan valmiiksi, niin ei tule niin kiirus huomenna. :)