No toisilla on ja toisilla ei. :D No ainaki opiskeluitten osalta pian on taas viikko takana. Tosin jään vielä huomenna tänne opistolle töihin, kun täällä on naisten viikonloppu ja lastenhoitajia tarvitaan. No, ei se sinänsä harmita, kun ei minnuu kotopuolessa kukkaa kaipaa (eihän siellä oo ees ketään, niinku esim. omaa kultaa..). Mutta siis, ihan mielellään jään niitä lapsia hoitamaan, kun siitä tuun saamaan työtodistuksen ja se vaikuttaa vapaavalintaisiin opintoihin. :) Niin ja sit sillä palkkarahalla pääsen shoppailemaan! ;) Eikä tarvi ees kärsiä huono omatuntoa. :D

Minnuu kyllä ärsyttää jotku opiston opettajat, kun osa on hirveitä pilikun nussijoita.. Pienimmistäkin virheistä valittavat jne. Mut eihän kaikki oo täydellisiä. Sinänsä ei nuo opettajat minnuu hetkauta hirveesti, kun oon saanu suht. hyvät numerot kaikista kirjotelmista, esseistä jne.. Mutta sitten itteä alkaa ärsyttämään, kun jotkut opettajat ihan selvästi sorsii toisia opiskelijoita. Niinku mun kämppistä. :/ Ei se oo kivaa tommonen. Sit yhtä opiskelijaa just suositaan ja palvotaan.. Hohoi, missä opettajien järki?

Tänään on ollu aika mielenkiintonen päivä, kun meillä oli hygieniapassi luentoa koko päivä, se jatkuu vielä huomennakin ja huomenna on vielä se testi.. Jänskättää, että pääseekö sitä läpi vai ei. Mutta toivotaan että pääsen läpi. Aika tiukka arviointi on siinä testissäkin. Siinon niinku 40 kysymystä ja niistä saa olla väärin korkeintaan 6.. :| Mutta jos ei pääse ensimmäisellä kerralla, niin sit pitää kai kustantaa itte se testi.. Mutta ei pijä nyt ottaa sen suurempia paneita koko asiata.. :)

Ja nyt lähen lukemaan siihen testiin ja pyykkäämään jne..

Pst. Asuntola ei oo mua varten.. :|