Kävin tännään pitkääästä aikaa shoppailemassa. :) Oli ihan rentouttavaa vaan kiertää vaatekauppoja ja sovitella vaatteita. Löysin yhet housut ittelleni, jotka sain alennuksella, sillä niistä housuista oli vetoketju rikki, mutta ei se mittää, siihen saa laitettua uuen vetoketjun heleposti. :) Mua harmittaa yhet housut.. Ne oli tosi kivat jne. mutta sitten kun kokeilin niitä, niin ne oli jalassa vähän epämiellyttävät, joten ne jäi sitten sinne kauppahan.. Mutta minul oli kiva reissu. :)

Viimeset joululahjatkin ostin. Isälle ostin semmosta konjakki tryffeli -kahvia, kun en muutakaan keksiny. Toivottavasti se nyt kelepaa. :) Hmm.. Niin ja juoksin tosiaan vielä isän asioilla Kärkkäiselläkin. Sekun oli iskeny silimänsä johonkin semmoseen pieneen reppuun, jossa on panosvyö, niin semmonen sille piti sit ostaa myös. (ja se oli tarjoustuote! :D isä sanoki joskus, ettei hää ennää tarjouksien perässä juokse, joten se laittaa muut asialle. :D)

Kottiin päästyä tein joulutorttutaikinan ja sen leipasin sitten tossa illalla. On jouluksi ainakin torttuja, ellei joku sit syö niitä ennen aattoa. :D Mut kerkiäähän tässä vielä lissää tehä niitä. :) Ja jouluun on enään 4 päivää! :O Aika mennee nopiaan!