Eilen tuli otettua aurinkoa rannalla. Kolmisen tuntia istuttiin "Karibialla" (kuten sen nimesimme..) ottaen aurinkoa ja nauttien ihanasta kesäpäivästä! :) Itse paloin käsistä ihan mukavasti, sillä aika minul on aika herkkä iho.. Aurinkorasva ei tietenkään ollut mukana, kun tarkoitus ei edes ollut mennä mihinkään rannalle ottamaan aurinkoa. Mutta niin siinä vaan kävi sitten. Juotavaaki meni kurkusta alas aika kiitettävästi, lämmintä tosin, kun aurinko lämmitti juomatki. Hyh, osa juomista oli kamalan pahaa lämpimänä. Kivoja kesäkuviaki tuli, laitan tänne ehkä sitten yhden kuvan, kunhan saan ne koneelle. :)

Tivolissakin pyörähdin kaverin kanssa. Piti päästä yhteen laitteeseenki! :D Jostain syystä, minul on aina PAKKO päästä kesällä joko tivoliin tai huvipuistoon. Muuten kesä ei ole kesä. :)

Piti eilen nähä yks ihminenkin, mutta se tekikin oharit.. Tänään otin asiasta selvää, niin hän kertoi sitten, että oli joutunut töihin. Noh, eihän sille mitään voi. Seuraavalla kerralla sitten paremmalla tuurilla, toivottavasti. :) Eilen kyllä harmitti, kun ei voinut ilmoittaa, ettei pääse.. Turhaa ootin.