Viikonloppu meni ihan kivasti. Olin perjantaina ja lauantaina töissä, sitten menin käymään serkulla Oulussa. :) Ja tänään näin kaveria. =)

Nuhan sain takasi, kun perjantaina hoidossa oli semmonen 3-vuotias poika ja sillä oli nuha, niin ei tarvinu muuta, kun sitä poikaa pitää vähän aikaa sylissä ja leikkiä, niin heti lauantaina oli semmonen nuhanen olo. Kurkku on ollu kippee, ei nyt pahasti, mutta tuntuu että se on. Jäätelöä oon koittanu syyä kurkkukippuun ja kyllä se on auttanu. :)

Serkun kanssa tuli viimeyönä valvottua ihan hirveen kauan. Aamuyön pikkutunneilla mentiin nukkumaan ja sitten nukuttiinki, tai no minä nukuin 12 asti ja ylikki. :D Ja ei muuta kun sauna lämpiämään ja saunaan! <3 Oli aivan ihana käyä saunassa, jotenki se helpotti hieman oloakin. :) Sitten koitettiin saaha kaveria (recwer) kiinni, tää sit yhtäkkiä soitti ja sano, että kolmelta nähhään. Okei, kiva. Kello oli jotai puol kolme, tuli kiire! Ei ees ehtiny meikata tai mittää, bussille nyt sentään kerittiin.. Ja ajoissa paikalle, tai no etuajassa, mutta tämä herra. Se oli myöhässä! Kirottiin siinä taas miehiä, että on se kyllä, kun sopii jotai, niin sitten toiset myöhästelee.. Hmph! :| Mutta  ei siinä, kivaa oli kuitenkin. :) Tapaaminen vaan päätty lyhyeen, harmi.. :/