Menipäs viikko aika noppeesti, kun pääsi kunnolla "kotiutumaan" Kalajoelle. :) Mukavaa porukkaa on opistolla, ja ennen kaikkea hyvä henki on mein ryhmässä! :) Ja se jos mikä on tärkeintä. :)

Kämppiksen kanssa kerettiin jo nolata ittemme kaupoissa jne. Mutta eipä se mittää, kaikkea sattuu. ;) Ja yks päivä jotku nuoret miehet sit huusi meille että "tyyt tyyt", kun oltiin ylittämässä suojatietä ;D Haha.

Huono maku on kyl Matkahuollon palvelusta. Tai siis siitä palvelijasta, kun se ei voi kunnolla etes palavella! Prkl! Heti maanantaina kyllä tehhäään sitä valitus. Jos on palveluammatissa, niin sillon pitää palvella, eikä pitää asiakkaita tyhmänä! Kun ei välttämättä kaikki osaa kattoa aikatauluja, ja jos niitä tulaan kysymään, niin se pittää kertoa, eikä vaan tiuskia ja lähteä palvelemaan toisia. Hmph! Vai onko sillä muka oikeus sit tiuskia ja jättää opiskelijat palvelematta? Ei.

Huomenna sitten oiski ollu kyyti Kalajoelle valmiina, oisin rekalla päässy, mutta kun tulee vieraita, niin niitä en halua todellakaan perua! Joten pittää sit oottaa, et tätin avokilla on muullon menoa Kalajoelle/Kalajoen ohi, niin pääsis sit rekalla ;) Hihi, luksuskyydit.. ;D

Eno tässä kysy viikolla, että suostunko pojan kummiksi, kun niillä ei oikeen oo muuta kummiakkaa. Ja tietenki suostun! :) Sehän on kunnia mulle olla oman serkun kummi. :) Vauvat on kivoja. :) <3

Jepatijee, nyt pyykit poies narulta ja kamat laukkuun ja huomenna iltapäivästä menoksi. o/