Onpas ollu ihana nähä ihanaa ystävää pitkästä aikaa! Menihän siinä jottai 2kk:tta, kun sitä näin viimeksi. :) Tuli sen kanssa paljon puhuttua ja muutenki vietettyä aikaa. :)

Juoruakkaki käväs kylässä. :D Koiran kanssa tuli ja otin sit "oman" koiran ja lähettiin yhessä lenkille ja siellä juoruttiin asioita. Mukavaha se oli juoruta pitkästä aikaa, kun sitä aikaa oli. :) Ja kun ton juoruakan avokkikin oli ajossa, niin mikäpä siinä, lepposasti meni lauantai-ilta. :) Kun sinne lenkille lähettiin, niin ensin kyl meinas koirat olla toisissaan kiinni, molemmat kun uroskoiria on. Mutta takasippäin tullessa mein "vanhaherra" löntysteli ihan normaalisti ja anto sen nuoremman "pennun" riehua, mutta ei se sitten kuitenkaan kauan jaksanu ees riehua, kun näki ettei se välittäny sen riehumisista. :D Sit istuttiinki pitkään kahvilla, eikä koirat ees haukkunu ulkona toisilleen, tai no kaverin koira oli autossa ja oma koiruus sitten kiinni ketjussa. :)

Perhanan tulostin. :< Pitäs kouluhommia tulostella tuohon kansioon, niin toi vaan tossa teineilee. :< Prkl. Sen kerran kun tarvisin tulostinta, niin ei voi kunnolla toimia. *kiro*

 

Muoks; Nyt on JO joulukuun 2. päivä, muttei tunnu yhtään joulukuulle, kun ei oo lunta! :< Vois sitä lunta tulla kyllä jo, ettei ois niin mustaa.