No ei todellakaan ole!

Eilen jäi toinen lastenohjaaja sairaslomalle, joten sitten piti eilen äkkiä jakaa, että kuka menee minnekkin.

Srk-talolla olevat kerhoryhmät ovat tämän ohjaajan mielestä villejä, muttas sitten kun kerhoa pitikin toinen ihminen, niin lapset olivat tosi rauhallisia ja nätisti. Tosin villiyttä meinas syntyä, mutta sen kun heti kitki pois, niin oli ollu mukava kerho.

Toinen kerhoryhmä on kuulemma kans ollu villi. Mutta kun itse suoritin viimeisen näytön tässä ryhmässä, niin ei ne mitään villejä ollu. Rauhallinen kerho oli ja joistakin lapsista huomas, että oli jääny "oikeasta" ohjaajasta vähän levottomuutta lapsiinkin, mutta sitten kun sanoi, ettei kaikkea voi ottaa nyt, että lelujaki pitää vaihdella jne. Niin olipa ihana ja rauhallinen kerho. Kyllä ne ymmärsi mitä sanoi. =)

Mutta tämä villeys, mistähän se lieneeki johtuu? Ite mitä oon nähny sen "oikean" ohjaajan pitämää kerhoa, niin kyllähän se niin on, että se ite on kans villinny niitä lapsia, eikä oo sitten rauhottanu niitä millään rauhallisella leikillä. Täytyy sanoa vaan, että kyllä siinä ohjaajassa on se vika.  

Tämä päivä on ollu semmonen "vaputuneempi" päivä, kun se yks on sairaslomalla loppuviikon.. Se toivotteliki eilen jo hyvvää jatkoa ja opistolla nähhään jnejne.. "lässynlässyn", vaikka olenkin kuullu, että se on "puukottanu" minnuu selkään, eli puhunu paskaa.. Kun en kuulemma tajua tehä mittää. Ai jaa? Itehän se on höpöttäny, että kun "sinuakaa ei saa käskyttää.." jne. piilovittuilua melkein koko ajan. Ja ne kerhot mitkä oon ollu sen kanssa, niin se EI OO EES pyytäny tekemään mittää, siis nätisti pyytäny. Se on ollu semmosta "siivoa!", "tee tuota, tee tätä, mee tuonne.." Argh!

Huomenna sitten tulee lopullinen näyttönumero. Samalla annan pienen lahjan lapsityönohjaajalle, kun se on kyllä opastanu hyvin ja neuvonu ja käyny perusteellisesti läpi kaikki mitä minun kuuluu tehä ja näyttöjutut ja kaik. Ihana ihminen kaikinpuolin. :)