Miehen kanssa oltiin POhjosessa viikonloppu. Käytiin olemassa yks yö metässä, tai siis meidän eräkämpällä. Siellä oli ihanan rauhallista olla. Kuulemma sillä alueella liikkuu neljä karhua, mutta me ei kyllä nähty yhtään. Sitten käytiin myös tapaamassa mun sukulaisia vähän, kun piti avaimet ja bensat palauttaa. Ihan hyvin ne otti vastaan mun miehen, ei sitten tarvi kylillä arvuutella minkä maalainen se on tms! Käytiin myös ajelemassa Syötteellä ja näytin muitakin paikkoja. Paljon siis ajeltiin, että mies näkkee suurinpiirtein missä oon liikkunu nuorempana jne.

Launtai-iltana sitten meille tuli vieraita kyllään. Oli ihana nähä pitkästä aikaa ihmisiä kunnolla! Ja jutella ja olla. Paisteltiin kodassa makkaraa ja nautittiin kesäillasta. Siru vaati huomiota paljon, joten melkein kaikki heltyvät sille ja heitti keppiä järveen ja Siru innokkaana haki keppiä.

Sunnuntaina oli sitten lähettävä takasin "etelään", joten oltiin sovittu, että mennään Kajaanin kautta, kun kaveri on jo moneen kertaan pyytäny kylään. Käytiin sitten Kajaanissa mutka. Kaverin kans käytiin parilla terassilla, kun oli niin nätti ilma. Oli oikein mukava nähä tätäkin kaveria, jota en oo sitten valmistumisen jälkeen nähnykkää.

Viikonloppu oli kiva ja tapahtumia täynnä. Paljon kiitoksia ihanille ihmisille. :)