Tänään ajattelin perehtyä vielä lisää tuohon siivoukseen. Johan viimeviikon jo siivosin ja maalasin jne. :D Mutta vieläkin riittää siivoamista ja kun minä pääsen vauhtiin, niin se on sitten oksat pois kerralla.. Kaiken tarpeettoman ja vanhan heitän menemään/kirpparille.. Ah, jokseenki tykkään tuosta siivouksesta, näkee sitten oman käden jäljen ja lopputuloksen.. Tänään ajattelin perehtyä keittiön kuiva-ainekaappeihin, sillä ne näyttää olevan taas kamalassa kunnossa, kun pusseista sun muista on aina jotain murua pudonnut hyllyille jne. Ja sitten voisin käydä käsiksi johonkin muuhunkin kaappiin.. Hm.. Toinen ongelmallinen kaappi on nurkkakaappi, josta löytyy ties mitä!

Juhannuksesta sen verran, että kotona tuli oltua ja grillailtua. Oli ihan mukavaa olla perheen kanssa, tai no melkeen koko perhe oli koolla.. Istuttiin muutenkin iltaa tuolla grillikodassa ja nautittiin ihania grilliherkkuja. :) Välillä järveä pitkin kantautui ääniä, joku jossakin kuunteli musiikkia älyttömän isolla, joten meille kantautui hirveä jumputus. Yöllä nappasin kuvan auringonlaskusta, joka onnistui kerrankin. :)

Huomenna ajattelin lähteä Ouluun katsastamaan alennusmyyntejä, jos sieltä löytyisi jotain kivaa itselle ja serkulle rippilahjaksi. :) Samalla pitää mennä opettamaan perusvalssia eräälle miespuoleiselle kaverille, jolla on tiedossa heinäkuussa kaverinsa häät. Onneksi tuo valssi on vielä muistissa itselläkin. Netistä katsoessani löytyi ihan kummallisia ohjeita jne. Mutta kai siitä valssistakin on erilaisia versioita..