Tulinpa sitten aamulla hyvissä ajoin taas kouluun, kunnes ihana kaverini tuli ja kysyi "Martsa, mitä nä tällä teet?"  Vähän hölmistyneenä katoin kaveria ja tuumasin siihen "No tulin kouluun"  Tämän jälkeen sitten hän kertoi että meillä alkaakin vasta tunnin päästä tunnit! Damn! Olin tullu ihan turhaan.. No en sitten jaksanu enään lähteä kämpille, kun en ois kuitenkaan kerenny siellä kauaa olla..

Mulla piti lähteä Sirenin kanssa raviradalle ja hepat ottaa mukaan, mutta kuulin juuri ettei heppakoppia ole katsastettu, jota aiottiin lainata. No eihän näille voi mitään, kyllähän jostain nyt yhen heppakopin löytää lainaan, niin pääsee sinne radalle. :)

Eilen tuli sitten jääkiekkoa telkkarista! :) Oli jännä peli, mutta onneksi Kärpät otti voiton! \o/ Kattelin peliä kaverin kanssa, mutta ei se ollu kovin helppoa sen kanssa kuitenkaan katella, kun tää välillä tökki kylkiin ja kutitteli muutenkin.. :D Ite yritin keskittyä siihen peliin. :D Erätauoilla piti aina käydä ulkona vähän viilentämässä tunteitakin.. ;)

Huomenna luokseni saapuu potilas, siis oma isäni, joka on sairaslomalla. Isä aiko tulla käymään, kun samalla käy kiertelemässä autokauppoja jne. Pääsee sitten sen kyydissä perjantaina takaste Pohjoseen. :)