Mulla oli aivan tosi mukava viikonloppu! Btw..

Tässä keväällä kerran löysin miehen Kokkolasta, sen kanssa sitten ollaan pijetty tiiviisti yhteyttä. Nyt tämä mies sitten tuli viikonlopuksi tänne. (ja olihan se toki viime viikonloppuna siskon lakkiaisreissulakin mukana) :)

Käytiin perjantaina sen veljen luona kylässä ja sitten katottiin elokuvia telkkarista yms. Lauantaina puolestaan olin tämän miehen ja sen veljen kanssa keilaamassa keskustassa. Oli mukavaa, vaikka ei se putkeen menny. Nämä kaks herraa siis harrastaa keilaamista, joten oli olo välillä vähän, että hohhoi.. Mutta silti oli kivaa. Illalla käytiin sitten ajelemassa Raippaluodossa yms. Ajelun jälkeen istuskeltiin hyvä tovi terassilla juoden muutaman auringon paisteessa.

Aamulla sitten karu totuus taas arkeen. Mies joutu lähtemään aikasin, koska hän joutui menemään töihin iltavuoroon. Viikon päästä sitten lähen ite Kokkolaan ja nään miehen vanhemmat. :)

 

Mulla on ennen kaikkea pitkästä aikaa hyvä olla. Kuvioissa on mies, joka välittää oikiasti ja sen kans voi tehä kaikkea (ennen kaikkea muutakin, kun "ryypätä"). Mulla on töitä, ihana perhe ja ihania ystäviä yms. Voiko enempää ihminen toivoa?