Olipa kyllä mukava viikonloppu pitkään aikaan! :) Ei voi muuta sanoa. Okei, se yöpyminen siellä koululla ei ollu mittää herkkua, mutta ei voi mittää. Tulipahan neki yöt taas nukuttua jotenkin. :D

Ihaniin ihmisiin tuli tutustuttua, joidenkin kanssa sitten niinkin hyvin, että numerot vaihdettiin, että voi pitää yhteyttä jälkeenpäinkin. :) Tunnelma oli katossa ja esiintyjät oli hyviä. Musiikista sai kyllä nauttia suurella syrämmellä! =)

Katkelma päiväkirjasta: Herään kotipaikkakunnan nuorisotyöntekijän pirteään ääneen, mikrofooniin hän kuuluttelee porukkaa hereille. Ollaan siis jo Pirkanmaalla, lähellä Tamperetta ja on pysähdyksen aika. Pysähdymme samaiselle huoltoasemalle, jolle pysähdyimme menessämme Turkuun. Lyhykäinen kauppakierros ja totean serkkuni kanssa "ei mitään ruokaa meille", jatkamme kävelyä pitkin huoltoaseman kauppaa ja mietimme mitä söisimme. Ei ainakaan mitään "herkkua", kunnon ruokaa sen pitää olla. Lopulta itse päädyn tonnikalasalaattiin. Kassan kautta takaisin bussille, kuskia ei näy. Odotamme melkein palelluksissa kuskiamme, joka viimein tulee ja aukaisee oven, jotta päästäisiin syömään. Toinen nuorisotyöntekijöistä kiertää pitkin bussia ja hän esittelee elokuvia, toinen on valittava. Äänestyksen jälkeen on melkein yksimielinen päätös, että katotaan mennessä piirretty, eli Koda. Syötyäni katson hetken elokuvaa ja syön samalla jälkiruokaa. Nukahdan. Herään seuraavan kerran Jämsässä. Oon ihan uninen, koitan pysyä hereillä, mutta ei. Nukahan uudelleen. Seuraavan kerran herään vähän ennen Jyväskylää ja päätän pysyä hereillä enemmän mitä aiemmin. Serkkunikin taisi sanoa, etten saa yöllä nukutuksi, jos nukun bussissa. Ei se niin ole. Mulla sattuu olemaan aika hyvät unenlahjat, joten vaikeuksia ei oo nukahtaa/nukkua missään tms. Matka jatkuu leppoisasti. Takapenkiltä kaveri tulee meidän pöytäpaikkaamme ja aletaan pelamaan korttia. Muuta peli ensin paskahousua ja sitten semmosta peliä, kun 500, jonka ideana on kerätä 500 pistettä. Aika hassulta kuulostaa, mutta niin se on. Kahvihammasta kolottaa, joten ei auta muuta kun viritellä bussin kahvinkeitin ja keittää kahvit. Kuitenkin ennen kun kahvi oli kerennyt tippua pysähdyimme taas, jälleen kerraan samalle huoltoasemalle, jossa pysähdyttiin menomatkallakin, eli Hirvaskankaalla. Vessaan sai jonottaa mukavasti, sillä samasella huoltoasemalla oli muitankin busseja, osa festarilaisia ja osa ei. Taasen yks kauppakierros ja mukaan tarttui taas syömistä, meinasihan tuo nälkä jo hieman olla, kun ei se yks pieni tonnikalasalaatti nälkää nyt niin hirviästi vieny. Tällä kertaa ostin pizzaa ja söin sen kylmänä. Laiskuus iski, enkä jaksanu edes lämmiittää koko pizzaa. Vaskikelloon jätettiin matkalla porukkaa ja samalla kuskimme kävi hakemassa lisää kahvia keittimestä, jolloin hän huomasin bussimme pöydän, joka oli täynnä tavaraa. Siinä oli mm. pelikortit sikinsokin, tyhjiä pusseja jne. Kuski vain totesi tyyneesti "ota kuva tuosta pöydästä, niin laitetaan se sitten tallin seinään, että kaikki näkee miten asuttu auto oli Turun reissulla." Kuvan otin kyllä, naureskellen samalla. Loppumatka Ouluun sujui rattoisasti, jutellessa entisille koulukavereille ja laulettiin myös kitaran säestyksellä paljon! Oulussa olimme puolilta öin. Melkein heti aloin nukkumaan, kun pääsin serkkuni luo, olin väsyny. Muistelimme festareita hetken ennen kuin nukahdimme Maj Karman "tuudittamana".

Vasta nyt illalla sain tietää, että eräs sättiläinen oli nähny mut Turussa ja yrittäny huutaa mulle, mutta en ollu kuullu. Olin juuri sillon ollu menossa bussillemme, kun festarit oli loppunu. Harmittaa, ois ollu kiva nähä tuo ihminen. :)

Kuva bussin pöydästä tulee sitten viikonloppuna, kunhan pääsen kotia. Niin ja kaikki jotka tätä blogia lukee, niin ois kiva tietää mitä tykkäsitte tuosta päiväkirjan katkelmasta. En nyt koko aikaa jaksanu kirjottaa kirjakieltä, mutta kuitenkin. Jos on jotain kirjotusvirheitä tekstissä, niin ei kannata välittää, koska mun univelat painaa päälle. :|