Hm.. Kun en ole tätä joutanut päivittämään, niin kamalasti olis taas kaikkea kerrottavaa, mut saa nähä mitä saan aikaseksi tähän kirjotettua. :)

Vuodenvaihteen olin serkun kanssa K-joella. Oli kiva, mutta aika erilainen vuodenvaihde. :) Kun on tottunu, että jokasen vuodenvaihteen on joko kotona tai muuten jonkun sukulaisen kanssa kotipaikkakunnalla jossain, niin tää uus vuos oli kyllä aivan jotain muuta. :)

Opiskelu vie kamalasti aikaa. Koko ajajn opistolla on opettajat "huohottamassa" niskaan, et palauta tehtävät, tee sitä tee tätä. Ei onneksi ole tehtäviä rästissä, kun yks.. Ja sen kerkiee tehä ennen harjottelua. Nyt tätä opiston tehtävien palautuslakia on muka niin kiristetty. Mutta tuskin se pysyy tuommosena. Kun meidänkin opiskeluporukassa on ihmisiä, jotka yleensä nukkuu aamutunnit (ja silti pääsee kurssit läpi!!! ja sitten kun joku aktiivisesti tunnilla olija on tunnin/pari poissa, niin heti hirviä uhkailu, ettei kurssia pääse läpi tms..) ja sit samasessa ryhmässä on vielä sellainen mukautettu opiskelija, jolla ei päde nämä samat säännökset, miksi?? (ja tää mukautettu on just semmonen toisten siivellä kulkeva, kerrankin oli kuulemien mukaan ryhmätentissä toistellu toisten sanomisia, niin siitä saanu plussaa..) Tuntuu että se pääsee aina kun koira veräjästä. Joka tietenkin tuntuu toisista epäreilulta.. Tästä ollaanki puhuttu, että jos ne ihmiset, joilla on tehtäviä tekemättä hirviästi pääsee harjotteluun, niin kyllä me sanotaan, että mikä tämä homma oikein on.. Tuntuu vaan ihan uskomattomalta..

Onneksi tänä keväänä ei tarvi hirveästi opistolla hiimailla, kun 18.2 alkaa harjottelu ja se loppuu sitten 21.3, jonka jälkeen jäydään 4 päivää opistolla ja sit alkaa 31.3 seuraava harjottelu ja se päättyy muistaakseni 30.4. Ja sen jälkeen on vielä 2 viikkoa opiskelua ja sitten kesäloma.. Että tämmönen kevät tulossa. :) Mielummin tuolla "työelämässä" olenkin, kun että istun opistolla vaan..

Ens kevään "opintoreissuakin" ollaan suunniteltu. Toivottavasti päästään lähtemään porukalla sinne. Pitää vaan kerätä yhdessä rahaa, just mietittiinki, että järjestetään opistolla joku lastentapahtuma ja siellä esitetään vaikka joku satunäytelmä tms. :) Meidän reissun suuntana on siis Hki-Tallinna. =)

Ai niin, kotipaikkakuntani srk:n työntekijä aloitti opiskelut opistolla.. Ensimmäisenä aamuna, kun se oli siellä ja tulin opistolle, niin se oli oikein mielinkielin et "huomenta ****, mitä kuuluu.." jne.. Sellasta..

Huomenna rästitenttiin, joten pittää vielä tännää kertailla sitä asiaa. :)