Viikonloppu on ollu vauhdikas, ainakin osittain. Vaihtelua tylsään eloon. :)

Perjantaina Kirsi ja Salla + molempien miehet tuli viettämään iltaa kanssani. Mukana oli myös pikkuveljeni. Omaa miestä odottelin myös, mutta hänpä ei sitten päässyt tulemaan, harmi juttu. Istuttiin siis iltaa mun kämpillä ja juteltiin kaikkea, sekä kuunneltiin musiikkia. Kiva ilta oli ja juomia oli tarpeeksi. =) Kirsin kulta kuvasi videokameralla, olis aika mielenkiintoista nähä, mimmonen pätkä siitä tuli. Pittää varmaan itellekki polttaa levylle se. Muistoja muistoja. :) Joskus tämä opiskelijaelämäki on kivaa, vaikka ylleensä se sukkaa aika paljon. Viikonpäästä kun alkaa harjottelu, niin sen takia vietettiin iltaa yhessä, kun sitten ei nähä piiiitkäään aikaan ja ikävä tullee nuita ihmisiä. :> Harmitti vaan, että kaikki jotka suunnitteli tulevansa istumaan iltaa meidän kanssa ei päässy. :( Ehkä sitten seuraavalla kerralla. :)

Mulla on kyllä salaperänen mies, tai ainaki osittain. Se illalla puhelimessa mainitti jottain, et sillä on jottain suunnitteilla tms. josta se ei kuulemma vielä mulle voi kertoa mittää. Mutta silti aika ilikiästi vihjaili ja tietenkin heti alako kiinnostamaan, et mitä se touhuaa. Utelias luonteeltaan kun oon. Olis vaan pitäny sen suunsa kiinni. :> Kauhia ikävä vaan sitä "ukkoa".

Pitäs jaksaa vielä viikolla rutistaa viimehetkellä, tehä siis kaks tehtävää valmiiksi, jotka on vähän jääny venymään. Kun jos kaikkia tehtäviä ei oo pallautettu enne työharjottelua, ei pääse harjotteluun, kovasti uhkaavat. Mutta tuokaan ei päde kaikille, kun osaa meidän opiskeluporukasta katotaan läpi sormien. Missä on tasa-arvo?? Mietinpä vaan sitä ja kun tuo on kuitenkin Kristillinen Opisto..