Viimesen lomaviikon kunniaksi tuli helteet! :) Viuh, on ollu mukavan lämmintä. Välillä meinannu ehkä olla liiankin kuuma, mutta ei se mitään haittaa.

Edelliseen kirjotukseen vedoten, olen alkanut tottua jo siihen, että kaikki ei tule olemaan, niin kuin ennen. Mutta eihän kaikki voi jatkua loputtomiin saman kaavan mukaan, eihän?

Eilinen päivä meni oikiastaan siivotessa & pyykätessä, sekä kasasin pikkuveljelle puhtaita vaatteita ja koulutarvikkeet jne. valmiiksi. Tänään tosin vielä vähän jatkuu projekti, vähän jäi illalla kesken, kun yksinkertasesti ei enään jaksanu. Helle vaikuttaa paljon.

Pitäisi itsekin alkaa pian kasailemaan taas kamoja Kalajoelle. Ajattelin, että voisin melkein kaiken viedä sinne, sillä luulen, etten hirveästi jouda tulevana lukukautena käymään missään. En sitten tiedä, miten on, mutta niin.. Sen näkkee sitten.

Tänään päivä meni sitten Oulussa. Piti autoa käyttää, kun piti räplätä ja kopeloida vempaimia.. Lainattiin autoliikkeen autoa ja käytiin kaupungilla pyörähtämässä ja torilla syömässä, kun piti odotella pitkään.. Mekaanikolla PITI ilmottaa, kun auto on valmis, mutta ei ilmottanu. Luultiin, että siinä on jotain isompaa häikkää ja kun istuminen&odottaminen alkoi kyrsiä, niin mentiin kattomaan mikä on tilanne. Ja tilanne oli: auto nökötti pihalla, eikä meille ollu ilmotettu mitn. No näinkin voi vissiin sitten käyä..