Isä kävi tänään kylässä tullessaan lomareissulta. Minulla oli siis pikkuveli "hoidossa". Oli kiva nähä isä pitkästä aikaa, vaikka ollaankin viimepäivinä otettu sen kanssa yhteen vähän väliä. Mutta se on tervettä.

Käytiin siis isän ja pikkuveljen kanssa syömässä "hienosti", ajelemassa särkillä ja vieläpä käytiin pyörähtämässä M:n työpaikalla. (pikkuveli ehkäsaattaa mennä sinne kesätöihin)..  Sitten saunottiin vielä, ennen kun nämä kaks lähti kotia päin.

Elo viimeaikoina on ollut ristiriitaista. Suku on persiestä, ei auteta jos on tarvetta tms. Tänään isä toteskin "suoraan sanottuna, ei kiinnosta", kun kysyin, oliko kuullut mitään veljensä perhe-elämästä tms. Yllätyin aika paljon tuosta sanomasta, mutta en ihmettele sitä yhtään. Niih. Sielläpä olkoon kakkiaiset.

Olen edelleenkin asuntojen jonotuslistalla. (en varmaan ole muistanut mainita, mutta ollaan M:n kanssa hakemassa kaksiota K-joelta, sillä tämä yksiö on hieman pieni. ja kun nytkin pikkuveli punkkas monta päivää täällä, niin huhu..) Ongelma on vain, että täällä ei ole yhtään vapaata asuntoa. Hirviästi olis kuulemma ihmisiä muuttamassa tänne, mutta kun ei kukaan muuta pois. :D Ehkä heinäkuun alussa saan kämpän, toivottavasti. :)

Kelloki alkaa olla jo hirviän paljon, joten taijanpa kömpiä M:n viereen nukkumaan. Hyvät yöt! :)