Tulipas kerrankin kunnolla siivottua, niinku on pitäny jo aiemmin tehä, mut aina on ollu jotain "muuta", niin ei oo kerinny. Tänään siivosin viimeset muistot exästä laatikkoon ja varastoon. Tuo kyseinen siivous ois pitäny tehä jo aiemmin, mutta kun ei vain oo ollu aikaa, tai sitten ei oo kehannu/jaksanu. :D Mut nyt se on viimein tehty. Kipiää teki löytää ne kirjeet, kun alko muistelemaan mitä meillä oli, ja heti kun muisti miten kävin, niin tuli olo, että äkkiä kirjeet laatikkoon ja varastoon. Joskus tulevaisuuessa voi sitten omille lapsille (kunhan niitä joskus on) kertoa menneestä, jos kykenee siihen. Tai no miksei kykene, kyse taitaa enemmänki olla siitä, että haluaako kertoa. Mutta enivei.

Tässä on jo laukut pakattu viikkoa varten, jostai syystä nyt lähtee enemmän tavaraa mitä ylleensä, johtuen siitä, että suoraan perjantaina lähen Keski-Suomeen, jossa on ristiäiset. Joten sitten piti pakata kaikki juhlatamineet jne. Pittää käyä huomenna hakemassa junaliput, että saapi varmasti, jos sattuu että juna jolla oon menossa, niin onki loppuunmyyty. Onneksi ei tarvi yksin matkustaa, sillä onnellinen mummini aiko lähtiä samaan matkaan ja seuraksi, sillä se on leiponu jottai, niin pittäähän ne viijä aikasempaa, eikä sitten viimetipassa. Voip olla että nään reissullani tuttuja, ainaki semmonen on ollu puhe. Ja sit vois käyä ehkä shoppaamassa, ainaki Seppälässä pittää käyä ja kirppareilla jos on aikaa. Mut sen näkkee sitten.

Nyt pitäs lähtiä nukkumaan, sillä aamulla isosiskon velvollisuus kutsuu. Eli: Kiikuta pikkuveli jumalanpalvelukseen. Pikkuveljeni siis käy rippikoulua, joten sillä pittää hakia niitä merkintöjä. Mutta, onhan se ihan mukavaa käyä itelläki välillä jumalanpalveluksessa, vaikken nyt missään uskossa olekaan tms.