Olipas eilen aika rentouttavaa käydä pitkästä aikaa shoppailemassa! =) Tai no en ois varmaan muuten edes ollu eilen shoppaamassa, mut kun vietiin auto huoltoon, niin sillä aikaa kierrettiin Kuusamossa kauppoja jne. ;) Mukaanhan sieltä sitten tarttu tavaraa ja rahaa meni.. Ostokset:

*Kulhosetti

*Tarjoiluvati (johon saa tarvittaessa ostettua kuvun)

*T-paita

*Pursotinpakkaus (siis leivontaan)

*Servettejä (tai siis lautasliinoja)

*Kakkupapereita

*Lidl:n kivennäisvettä 12litr. (eli kuus 2litran pulloa)

Itse tosin en juo nuita kivennäisvesiä, kun pitihän sitä isälle nyt tuoda, kun se pyys.. :D Ai niin ja tuli sitä sit sieltä Lidl:stä ostettua myös suklaata (tarkotuksena leipoa siitä, mut se tuli sit illalla syötyä ;D) Noo, mutta harvoinpas sitä suklaata tulee syötyä, niin ei se haittaa, jos joskus syö ;)

 

Tänään sitten olen ollut ihan kotosalla ja siivoillut perjantaita varten. (sillon kun on ne Oriflame-kutsut). Leipoa vielä pitää, mutta kyllä sitä kerkeää huomennakin. Tänään tosin aion vielä tehdä pikkuleipätaikinan ja leipoa sen ja varastoin varmuuden vuoksi pakasteeseen, ettei tuu syötyä niitä pikkuleipiä. ;D Samalla pitää suunnitella tarjoilua jo valmiiksi, ettei todellakaan tule paniikkia. Pari päivää vielä aikaa.. Tai no päivä, kun tätä iltaa ei enään lasketa. Luulen kyllä, että kaikki menee hyvin. ;) Perjantaita odotellessa.. ;)