Mmm.. Kylläpä vasta leikattu nurmikko osaakin tuoksua hyvälle! :) Pakko oli nurmikko leikata, sillä se jo kasvaa rehotti niin "rumasti". En tiedä, mutta olen aina tykännyt nurmikon tuoksusta, kun se on leikattu. Se on semmonen tuore ja kesäinen! Vois sanoa, että melkein parempi tuoksu, kuin joku hajuvesi. :) Toinen mistä tykkään kesällä on vesisateen jälkeen tuleva raikas tuoksu luonnosta, ah, sitäkin on ihana nuuskia. =) Kesällä on aivan ihania tuoksuja.. :)

Aamusella meinas turhautuminen iskeä.. En tiedä. Jotenkin tuli taas semmonen kauhian yksinäinen olo jne. Laitoin kaverille sitten viestiä, että olisko kotona. Ei ollu.. Mutta turhautuminen meni kuitenkin ohitse, kun oli pihalla hetken ja nautti aurinkoisesta ja lämpimästä päivästä. :) Tämä päivä olisi mukava jakaa jonkun kanssa ja tehdä jotain kivaa! :)

Isäni innostui tilaamaan Oriflamelta kaikenlaisia miesten juttuja, tai no se pyysi, että jos tilaan sille, mitä tarvii. Hän haluaa naamansa kuntoon, hmm.. Mitähän se suunnittelee? Sen tiedämme joskus.. ;)