Tännään ennen kun lähin töistä, tuli johtoportaan ihminen kysymään, olisko kiinnostusta aina sillon tällön mennä myymään lippuja paikalliseen viihdekeskukseen. No tottakai on! Lupauduin. Tännää olis ollu jo keikka tiijossa, mutta en uskaltanu vielä ottaa sitä vastaan, ko M:n piti tulla tännää. Mutta tännää valitettavasti M ei kuitenkaan tuu, kun ei saanu autoonsa uusia renkaita. Mutta sitten jatkossa, kun on lipunmyynnin tarvetta, niin oon heti valmis menemään. Samoten oon lupautunu sillon tällön tuurata siivojaa, joka siivoaa keskustan baaria. Sekin on ihan mukavaa hommaa.

Muutenkin on käyny alanvaihto mielessä, siis sitten jos en saa valmistumisen jälkeen töitä. Toivotaan kuitenkin, että töitä olis tarjolla. Ärsyttävää, kun kotipaikkakunnan nyt syksyllä avattavaan ryhmäperhepäivähoitokotiin haetaan päivähoitajia. Kun olis jo valamistunu, niin heti hakisin paikkaa, muttako ei..  

Huomenna on henkilökunnan bileet ja työkaverin kanssa varattiin jo mökki, kun välttämättä ei oo kuskia, että pääsis kämpille. Huomenna on luvassa ensin iltavuoro, ennen bileitä.. Että niin..