Nyt taas kun koulu alkoi, huomasin ettei mulla oo juurikaan muuta elämää, kun se että aamulla herään kouluun, oon päivän koulussa ja sitten takas kämpille, laitan ruokaa ja teen rästiin jääneitä tehtäviä ja meen nukkumaan. Tämä on toistunu taas päivästä toiseen.. Mutta semmostapa se on. Opistolla asuvilla on se oma sisäpiiri, joten oloni on aika ulkopuolinen välillä..

Eilen tosin siivosin koko huushollin. Pääsi kyllä ärräpäitä siivotessa. Edellinen asukas oli nimittäin tupakoinu nykyisessä asunnossani. Voi luoja, sitä on tympiä siivota, kun kaapit on kellertäviä siitä tupakasta. :< Saunankin samalla siivosin ja naapurit varmasti tykkäs hirmusesti, kun kuulu hirmusta kopinaa ja kolinaa. ;) Mutta kuten kaikissa, niin myös tässäkin, eli lopussa seisoo kiitos. :) Pääsin illalla testaamaan saunaa ja mukava oli käydä saunassa! :) Yks huonopuoli siinä kyllä oli, nimittäin saunan ikkunasta näkee suoraan yläkertaan meneville portailla, eli joku ihan hyvin olis voinu nähä, kun minul ei vielä oo siinä mittää verhoa, mutta se verho siihen kyllä täytyy saaha! Muuten on aika epämiellyttävää käyä saunassa.

Tänään on taas pitkä päivä. :< Taas viiteen asti.. Ja kolme viimestä tuntia atk:ta.. Atk on ihan mukavaa, mutta tuo opettaja on oikia pirttihirmu! Pittää tehä just niinku se sannoo, eikä melekeen. Ja tunnilta ei pääse muutamaa minuuttia vaille, vaan just sillä kellonlyömällä mitä se sanoo.

Siinäpä taas kuulumisia, palataanpa taas astialle. :)

Olis muuten mukava tietää, että ketkä tätä lukee, joten ilmottakaahan ittestä kommenttilaatikkoon. :) Ja myös nekin ihmiset, joilla ei oo tunnusta. :)