Kauhia, kun ois taas hirviästi asiaa, mutta pitää vaan tiivistää/kirjottaa osa. :D

Paljon on taas tapahtunu asioita.. Ensinnäki, minä muutan, taas. Juujuu. Kämppä on jo tiedossa, mutta vuokrasopparia oottelen postista. Muuttoilmotus pitäs taas tehä, kun työharjottelua en tee Kalajoella, niin ois mukava saaha postit tänne.. Hirviä vekslaaminen taas tuon muuttoilmotuksen kanssa, mutta ei voi mittää. ***** **.. (piti sensuroija, ku inhoan tuota sanontaa) :D

Harjottelu on sujunu oikeinki mukavasti, tykkään siitä päiväkodista. :) Siellä on loistava henkilökunta ja ihania lapsia (joitaki lapsia lukuunottamatta, mutta tunteita ei saa näyttää).. Mutta välillä menee hermot joidenkin lapsien kanssa, sillon on hyvä purkaa niitä siivouskomerossa (joka on yleinen paikka, jossa kaikki käy rauhottumassa, mutta ei lapset). Ollu vaan inhottavat pakkaset, niin oo päässy ees lasten kanssa ulos. /: Siksi ne onki aggressiivisia ja liian energisiä. *huokaus* Työvuorot on aina vähän miten sattuu, eli siis melkene ite saa päättää millon tulee ja menee. (: Tänään tein ihan aamuvuoron, joka alko 6.30 ja päätty sitten 13.30. Lapset ei meinannu ees päästää lähtemään, koitin selittää sitten niille, että miksi lähen ja kuulu sitten osan suusta "et lähe mihinkään". Ja lasten suusta sen totuuden kuulee, heti ensimmäisenä aamuna yks lapsi sano mulle näin: "näytät ihan hassulta, kun sulla on mustat vaatteet", väkisinkin sitä alko hymyilyttämään. :) Lapset on kyllä niin mainioita. =)

Mutta tässä oli pikanen selostus elämästä, jossa ei siis oo muuta kun töitä.. Ei mittää muuta.. (tai no olis, jos se yks ois töissä tai muutenki, jos sitä näkyis jossain...)