Loma ei sitten menny niinku suunnittelin.. Mutta sillehän ei voi mittään. Tärkeintä on saada ittesä kuntoon, että voi sitten viimesen viikon käydä tunnollisesti työharjottelussa, kun tähänkin asti.

Jouduin turvautumaan alkuviikosta lääkärin apuihin. Yläselästä lihassärky oli aivan käsittämättömän ikävää ja teki aika kipeääkin, joten sitten kävin päivystyksessä siinä toivossa, että ne kuvaisivat kunnolla paikat, jotka putoamisen yhteydessä kolhiintu, mutta ei. Sain kuitenkin kipua lievittämään Dolan-nimisen lääkkeen, joka auttaa rentouttamaan lihaksia ja sain myös 600mg:n buranaakin. Lääkäri totesi, että minnuu vaivaa revähtäny lihas ja vasemmalta puolelta kuulemma oli lihakset enemmän myös jumissa. Ellei Dolanit auta, niin sitten pitää kokeilla hierojaa. Ajattelin käydä siellä hierojalla, vaikka lääkkeet auttasivatkin..

Keskiviikkona kävin jälleen ratsastamassa. Piti Egnen kanssa lähteä yöratsastukselle, mutta olikin sitten aika pimiää illalla.. :/ Lähettiin kuitenkin ratsastamaan, tuntu aika jännältä, kun ei eteen nähny, eikä tienreunojakaan nähny. Kävipä mulle sitten niin, että ratsuni kanssa käytiin ojassa mutka.. Tuntu aika jännältä. :D Muutenkin takasi tullessa lenkiltä olin pudota taas hevosen selästä, kun hevonen säikähti jotain ja käänsi aika äkisti päätään, jonka jälkeen lisäsi vauhtiaan.. Kyllä meni jalat veltoksi, kun säikähin ja oli siinä jonkun verran hommaa pysyä selässä.. Mutta ehjin nahoin selvisin. :)

Torstaina rakas pikkuveljeni innostu kokeilemaan ratsastusta myös. Hyvin sillä meni, vaikka se ensimmäistä kertaa ratsasti itekseen! :) Hevosen se hallitsi loistavasti. Myös setäni kokeili ratsastamista. :D Oli aika hassua nähä mein suvun miehekkeet hevosten selässä, vaikka ne on vannonu moneen kertaan, ettei koskaan ratsasta ja monesti oon kuullu sanonnan hevonen on parasta leivän päällä.. Siinäpä sen näki, ettei miehiin oo luottamista. :D

Semmosta se on ollu.. Kävin tätilässäkin piipahtamassa.. :) Sitten myös tuli Een poikakaveri, niin itellekki nous tunne, että ois mukava, kun olis itelläkin jokin, joka välittää jne.. :) Ehkä joskus vielä..