Tuntuu tosi hassulta, kun olin opistolla tällä viikolla vain 2 päivää, vaikka yleensä oon koko viikon. Noh, nyt olin alkuviikon sairaslomalla, niin eikai se oo mikkää ihme, jos tuntuu hassulta olla takasi opistolla. Jooh. Kovasti piti kyllä tehä muistiinpanoja ja sit korvata tunteja, joilta olin pois. Ei se nyt loppujen lopuksi ollu niin kamalaa, kun ensin ajattelin, mut tottakai se tympäsee, ku pittää itellä koittaa opiskella samat asiat, mitkä toiset on käyny tunneilla jne. Mut ei auta.

Kävin keskiviikkona tk:ssa näyttämässä poskionteloitani. Noh, eiköhän sinne sattunu joku virolainen lääkäri, joka ei sitten oikeen ymmärtäny minnuu, kun koitin sannoo. Mut sitten se kuitenkin tutki vaan multa poskiontelot, eikä mittää muuta. Itte kyllä jo ootin, että se tutkii samalla korvat jne. kuten multa on aina tutkittu, mutta ei. Minult kuitenkin löyty poskionteloista tavaraa ja sain sitten antibioottikuurin, sekä myös se lääkäri kirjotti jottai nuhalääkettä allergiseen nuhaan, jota en sitten ottanu, kun kävin eilen apteekissa. Apteekkariki sano, että jos en tarvi nuhalääkettä, niin ei tarvi ottaa. Mut eihän nuhaan nyt varsinaisesti mitkää lääkkeet auta...

Mulla piti soittaa eilen VR:lle ja tilata lippuja, mutta arvatkaa kuka unohti? Joo, kyllä.. Oli muutenki sen verran tekemistä, että siinä sitten unohin soittaa sinne. Noh, onhan minul vielä alkuviikko aikaa soittaa ja tilata niitä. Joten täytyy koittaa muistaa! :D Että pääsee sitten matkustamaan ristiäisiin. =)

Aaah, viikonloppu eessä. Saan huilia taas. :) Jotenki tuntuu siltä, et vois lähtee johonkin, siis vaikka keskustaan tms.. Mut ei oikeen enää tähän aikaan hirveesti, tai jos ois joku kaveri, niin mikä ettei. Mutta pitää suunnitella jne. :) Kovasti kuitenkin toivon, että nään sen yhen ihmisen tässä taasen joskus.. ;)