Oli kuulkaa ihmiset aivan mahtava juhannus tällä neidillä! :) Juhannuksesta nautittiin kaikki koirasta alkaen. Torstaina pääsin lähtemään töistä aiemmin, sillä tämä perhe muutenki lähti aiemmin på villan. Torstaina meni kyllä myöhään ennen kuin kotiin Pohjoseen päästiin, kun piti käydä kaupoissa ostamassa ruuat yms. härpäkkeet ja sitten piti viiä mies äidille ja mummolle näytille. Mutta kuitenkin, torstaina innostuttiin yöllä grillaamaan, kun käytiin ajelemassa ja näyttämässä paikkoja miehelle, ko se oli ensimmäistä kertaa käymässä mun kotikonnuilla.

Perjantaina sitten tuli siskopuoli Kalajoelta ja sitten lähettiinki Pyhäkylään, kun saatiin koko poppoo kutsu sinne. Siellä sitten saunottiin ja grillattiin vähän lisää, sekä lähettiin käymään "baarissa", joka oli keskellä mehtää! Huh. Ite en sinne olis ees halunnu, mutta muitten painostuksesta ja taksin tilaamisesta oli vähän pakko.. Kyllähän se niinki meni.

Lauantaina sitten puolestaan mentiin saunomaan tädin luo, isän ja sen sisarusten mökille. Ja siellä grillattiin myös. Istuttiin iltaa nuotiolla ja katseltiin kaunista kesäiltaa, kun sää suosi! Aurinko pilkotti lauantaina ensimmäistä kertaa tälle juhannukselle.

Sunnuntaina oli aikanen herätys, sillä piti lähteä ajamaan takasin rannikolle. Miehellä iltavuoro ja minulla sitten alkoi tänään viimenen viikko töitä ennen kesälomaa.

Oli kyllä aivan mahtava juhannus, ei juhannuksena tarvi örveltää missää festareilla! Voi ihan hyvin ottaa rauhallisemmin jossain luonnon helmassa ja olla onnellinen. Tämän totesin tänä juhannuksena.