Olin pe-la käymässä serkkujeni luona Oulussa. Pitihän siel nyt käydä, ku oli aikaa ja sit kun se on vasta sinne muuttanutkin. :)

Ostettiin sitten vuorokauden lippu paikallisbussiin ja päätettiin, että myöhän kyl ajellaan busseilla pitkin kaupunkia ristiin rastiin! :D No, me otettiin sit yks semmonen bussi, jonka PITI mennä takas sinne, missä serkkuni asuu, mut se oliki sieltä tulossa ja me päädyttiin sen bussin kyydillä sitten toiselle puolelle kaupunkia. Oli aika noloa mennä kysymään siltä kuskilta, et missäs me ollaan ja pitääkö se jotain taukoa jne.. Sitten selvis, et se oli päätepysäkki. Mut se sama bussi kuitenkin sitten lähti takas sinne mistä tultiin ja et sen kyydis päästiin takasikki. Noloina siinä oltiin sit molemmat ja naurettiin omaa mokaa. ;D Mut tekeville sattuu, niinhän sitä sanotaan. ;) Sit se sama kuski oli lauantaina ainaki sen 3 kertaa kuskina niissä busseissa missä me matkustettiin. ;D Ja se kerkes kyl tutkia mein lompakot erittäin huolella.. ;) Viimesellä kerralla se ei ees kattonu sitä lippua, kun se ties jo, et se on voimassa iltaan asti. :D

Eilen sitten palailin takasin kotipuoleen reissultani. Oli oikein mukava käydä serkkujen luona. :) Harmittaa vaan, et nyt niitä näkee aika harvoin, kun ne muuttivat. :/ Mut onneksi yhteyttä voi pitää muutenkin. :)

 

Pitäisi alkaa suunnittelemaan jo valmiiksi Oriflame-kutsujen tarjoilua. On minul ohjeita onneksi mitä ajattelin tehdä, mut moniakin pitää vielä kokeilla jne. :) Onneksi kutsut ovat vasta perjantaina, eli aika hyvin vielä on aikaa jäljellä. Jei. :)