Oli eilen hirviän haikiaa lähtiä päiväkodista, kun oli jo tottunu siihen hommaan. Lapsilta kuulin kommentteja mm. "harmi, kun lähet" yms.. Ihania kyllä ne lapset siellä :) Onneksi on kasa lasten piirrustuksia ja muita niiden tekemiä juttuja, joita he sitten mulle antoivat ja muistot tietenkin myös. :) Näytöstä tuli 4, oon aika tyytyväinen, kun vähän meinas jännittää se arviointikeskustelu, mutta kun opettaja oli mukava ja päiväkodin johtaja kans oikein mukava, niin koko keskustelu meni loistavasti! :)

Olin myös varhaisnuorten leirilläkin hääräämässä. Tykkäsin paljon! :) Mulle lykkäsivät iltahartauden pidon, noh minähän kilttinä tein iltahartauden ja kirjotin itte vielä rukouksenkin! (rukous ois pitäny kirjottaa puhtaaksi, kun en omasta käsialasta meinannu saaha ees selvää.) :D Yö meni sitten miten meni.. Lapset ei malttanu nukkua, koko ajan kuulu askeleita ja möykettä. Kyllä ne sitten onneksi asettu, mutta se olikin jo aamuyötä, voi luoja, miten ne jaksaa. :) Mutta semmostahan se on, ei ne malta mennä nukkumaan. Vaikka käytiin laulamassa illalla unilaulukin! Loppu hyvin, kaikki hyvin. :) Tänään onneksi oli hyvä ilma, niin pysty olemaan paljon ulkona ja hangella myös leikkimään! :)

Huomenna takasin Kalajoelle. Viimoset tavarat pitäs roudata ja sitten siellä alkaakin siivous ja tavaroiden järjestelyt ja kouluhommat. Piti käyä vielä tänään ostamassa kaupassa nuita siivousvälineitä. Mukavasti uppos rahaa sinne.. Onneksi eräässä kaupassa oli kahvi ja appelsiinit tarjouksessa, niin niitäki piti hamstrata jonkin verran. Naureskelin jo tänään kaverille, että ens viikolla elän pelkällä appelsiinilla ja kahvilla. :D No ei vaineskaan. :)

Mutta palaillaampa taasen tässä. :)