Sain lauantaiaamuyöllä vieraan. M oli ollut kuskina kavereilleen ja sitten päättäny ihan ekstemporeena lähtä mun luo nukkumaan. Tämmähän sopi mulle oikein hyvin, ku sai oman miekkosen viereen, edes yöksi. :) Aamupäivästä kun sitten herättiin, sattui hassu tilanne. M oli juuri saanu vaatteet päälle ja oli lähössä kahville, niin äitini tuli vastaan huoneen ovella ja molemmat seisahtu siihen ovensuulle ja katto vaan toisiaan siihen asti, kunnes M totes vain "terve". Näin tämän tilanteen siis ja äitini ilme oli kyllä näkemisen arvonen.

Eilen iltayöstä saavuttiin sitten Kalajoelle, kun M kävi ostamassa auton ja muutenkin oli pientä härdelliä,ennenkö päästiin lähtemään ja vielä meni niin myöhään. :/ Vaikka ajomatka olikin pitkä, ehjänä päästiin perille kuitenkin. :)

Nyt M on siis töissä, tulee kymmenen aikaan illalla ja minä koitan keksiä ittelle tekemistä.. Pitäs laukkukin purkaa kaappiin ja tehdä ruokaa, niin eiköhän se aika siinä pikkuhiljaa kulu. Opiskelukaverinikin on käymässä Kalajoella ja sen kanssa nähtiinkin jo aamupäivällä. Se oli pikkusiskojensa kanssa liikenteessä ja minä M:n kanssa. Olipa mukava nähä opiskelukaveriakin piiitkästä aikaa. :) Tässä illemmalla on tarkotus lähtä tarpomaan tuonne pitkin ja poikin ja mennä käymään kylässä tuolla kaverin luona.

Mutta nyt sitä ruokaa, kun en tiedä käykö M välillä syömässä vai mikähän lie se systeemi siellä firmassa onkaan..