Nyt on lastenohjaajan paperit kädessä ja tyttärellä on helppo hymyillä.

Näinhän se meni; Kevätjuhla alko Opistolla Helatorstaina Jumalanpalveluksella, jossa meidät siunattiin työhön. Jumalanpalveluksen ja ruokailun jälkeen alkoi se varsinainen kevätjuhla. Juhlassa jaettiin ensin kymppiluokkalaisille todistukset ja stipendit. Seuraavaksi oli vuorossa meidän linjanvalvojan puhe, jonka seurauksena meille valmistuville lastenohjaajille alettiin jakamaan päättötodistuksia ja lakkeja. Kun kaikille oli todistukset ja lakit jaettu, piti rehtori vielä pienen puheen, jonka jälkeen hänen merkistään saimme laittaa lakit päähämme. Oli hienoa painaa valkolakki päähän pitkän opiskelutaipaleen päätteksi. Kyllä kelepas hymmyillä juhlakansan eessä. Opettajat, jotka vastaavat koulutuksestamme lauloi meille lähtölaulun. Tuli jotenkin haikia olo, mutta näin yksi elämänvaihe on ohitettu ja seuraavan elämänvaiheen sivu on käännetty.

Ennen kun lähettiin Opistolta, korkkasimme tyttärien kanssa kuohuviinipullon. Oli oikein juhlallinen olo, kun sitä nautimme. :)

Ja sitten muutama kuva..

Päättötodistusta hakemassa

Valmistujaiset036.jpg

 

Juuri valmistuneet lastenohjaajat

Valmistujaiset039.jpg

 

Ja niin saimme päätökseen yhden elämänvaiheen, sivu täyttyi ja muistot jäävät elämään.

Valmistujaiset041.jpg

 

Lauantaina 23.5 oli sitten sukulaisten ja ystävien kesken ihanat juhlat kotona. Vieläpä oikein vanhassa pirtissä, jossa oli hieno tunnelma. Onneksi säät suosi, joten pysty olemaan ulkonakin. Porukat oli pään menokseni kehitelly laulun ja siihen jekun. Olin aika yllättyny, kun isä pyys sisälle ja melkein kaikilla oli jotku paperit kädessä. Siinä sitten juhlakansan keskellä kuuntelin laulua. Huvitti vähän, mutta olin otettu. :) Yllätykset on mukavia. Laulun jälkeen oliki vuorossa valokuvausta. Ite seisoa törötin paikoilla, vieruskaverit ja kuvattavat vaan vaihtu. :> Kiitokset ihanille ihmisille, jotka teki juhlapäivästä ikimuistoisen! =)