Näytöt ovat ohi. Päivä menni ihan hyvin näyttöjen osalta ja sitä KONTAKTIA perhekerhossa otin vielä oiken urakalla lapsiin ja vanhempiin, ettei tule sanomista! Vaikka varmaan tuleeki... Perkeleissön sentään.

Aamulla kun menin, niin tämä SIJAINEN oli papattamassa pääsiäiskoristeista harjottelijalle, kuin niihin OLI LAITETTU liikaa liimaa ja ne koristeiden alaosat oli LIIAN pieniä! Voi jumalauta sanon minä, kun mihinkään ei olla koskaan tyytyväisiä. Tuntuu vaan että tuo sijainen on joku itse täydellisyys.

Ja tämä lapsityönohjaaja.. Voi hitsi vieköön. Koko ajan oli, että kysytäänpä sijaiselta, miten SE oli ajatellu laittaa kukat pöytiin. Ja missä SE sijainen on, kun tässä olis pieni pulma jnejne.. Ne on kun paita ja perse. Eilenkin päiväkahvilla kun nämä kaks tuli sinne, niin tämä lapsityönohjaaja otti kuppeja kaapista ja oikein vinkkas sijaiselle, että siinä olis sillekki ja kaato vielä sille kahvia jnejne.. Tämä sijainen on kietonu tämän toisen pikkurillinsä ympärille..

Ja mitähä vielä.. Eilen kävin tämän harjottelijan ja räpätätin kanssa syömässä, kun kaikilla oli sen verran hermot kiriällä, että teki mieli lähtä yhessä johonkin "piristymään". Se kyllä piristiki ja räpätäti anto tälle sijaiselle oikein hyvän lempinimen. :D Se kyllä soppii sille, mutta IHME tännää se EI ollu töissä polokupyörällä! Oho oho..

Onneksi huomenna on viimenen päivä, joten pääsen pois tuolta.. :) Pahoittelen tätä karua tekstiä, jossa on nuita kirosanoja joukossa. En jaksa tänään sanoja säästellä, sen verran ottaa ottalohkosta taas.. Ymmärrystä vähän. :>