Olin 4 päivää lomailemassa Pohojanmaalla Alahärmässä. Powerparkissa oli tarkotus käydä, vaan oli koko huvipuisto kiinni. Harmitti vietävästi, hyvitykseksi saimme ilmaisen aamiaisen hotellista ja varavuoteen mökkiimme. Ei tarvinu kenelläkään nukkua lattialla. Powerparkin sijaan kurvasimme autoillamme Vaasaan Wasalandiaan. Tuli ensin osalta lapsista kommentteja "Wasalandia on paska paikka", mutta yllätys yllätys, kun pääsimme perille ja sisälle huvipuistoon kaikki viihtyivätkin koko päivän ilman natinoita, että oli tylsää tms. Itse ainaki viihdyin mainiosti, oli kaunis päivä, aurinko lämmitti, niin mikäs siinä huvipuistossa ollessa. :) Sain jopa nuorimman lapsen kanssa privaatti pyöritykset heppakarusellissa ja vielä kahteenkin kertaan. :) Henkilökunta oli loistava ja palveli asiakkaita hyvin! :) 10 pistettä siitä siis.

Keskiviikkona kävimme sitten ajamassa kartinkia Mika Salo Circuitissa! Sekin oli mukavaa, koskaan aiemmin en ollut päässyt kokeilemaan kyseistä "lajia", joten mielenkiinnolla sitten menin myös. Uudestaankin voin lähteä, vaikka heti. :)

Säät suosi reissulla kyllä, yhtään ei ollut pilvistä/vesisadetta tms. Aurinko paistaa porotti jokaisena päivänä ja oli lämmintä! Mukava ilma siis oli. :) Ja muutenkin koko reissu oli onnistunu. Ei yhtään ollu kitinöitä tms. Kaikki oli sovussa keskenään, hyvä niin. :) Itse ainakin nautin reissusta ja lisää rusketusta sain, sekä myös väriä hiuksiini.